Venkovan CZ rukodělné řeznictví a uzenářství

Maso, masná výroba, pochutiny, lahůdky, jídlo
Jako milovník dobrého jídla, dlouholetý domácí výrobce všeho jedlého, fanda tradičních řemeslných postupů a chovatel ovcí i drůbeže, jsem po bezmála třiceti letech strávených ve státní správě usoudil, že je nejvyšší čas věnovat se některým zájmům naplno.
Vyučil jsem se v oboru Řezník-Uzenář a začal vyrábět poctivé masné výrobky podle původních i vlastních receptur nejen pro sebe, ale i pro pár svých přátel a známých. Nyní mám vlastní schválenou provozovnu, kde vyrábím širokou škálu výrobků ve výběrové kvalitě. Tam, kde má být maso, tak je maso, směsi kvalitního koření si míchám sám a zbytečná aditiva u mě nenajdete. Díky tomu mohu říkat, že: „Vám dodám jen to, co sám jím a čemu 100% věřím“.
A není to jen o jídle… opravuji rodinnou chalupu v Orlických horách, kde hodlám provozovat ubytování venkovského charakteru. Plánuji zde poskytovat komplexní ubytovací služby zaměřené na agroturistiku a kulinářské zážitky především (ale nejen) pro masožrouty.


